Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Wat te doen bij een probleem met de warmtewisselaar boot? Meer nog dan bij andere voertuigen, kunt u het beste direct in actie komen en de warmtewisselaar repareren of een nieuwe bestellen. Waar het bij voertuigen nog vrij eenvoudig is om een acuut probleem met de warmtewisselaar te verhelpen, is dit bij de warmtewisselaar van een boot vaak een flinke uitdaging. Hoe gaat dit in zijn werk wanneer de boot zich op (open) water bevindt? Wanneer u een probleem heeft, wilt u dan ook een partner die snel in actie komt. U kunt bouwen op TvN Radiateuren uit Kloetinge.

Een diagnose van de warmtewisselaar boot

De warmtewisselaar van een boot is grotendeels gelijk aan die van een auto, met het verschil dat bij een boot het vaarwater in het systeem wordt gepompt. Dit maakt hem direct iets complexer en aangezien de warmtewisselaar vaak in zware omstandigheden zijn werk moet doen, kan een defect altijd optreden. Wilt u zeker weten of er een defect is aan de warmtewisselaar van de boot, dan kunt u ons inschakelen om een snelle diagnose te stellen. Mocht blijken dat de warmtewisselaar van de boot inderdaad defect is, dan zullen wij altijd kijken of dit defect door onze experts te repareren is. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen wij u helpen met het leveren van een nieuw exemplaar. Wij kunnen de wisselaar vaak uit voorraad leveren, maar mocht dit niet zo zijn, dan hebben wij snel een nieuw exemplaar besteld bij een van onze vaste partners.

Bel of mail voor vragen of bestellingen naar TvN Radiateuren uit Kloetinge

Voor al uw problemen met de warmtewisselaar van een boot, kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen, zoekt u advies of hulp bij een reparatie? Bel TvN Radiateuren op 0113-216261 of stuur een e-mail naar tnv@zeelandnet.nl of bericht ons via het contactformulier. Ook voor het bestellen van onderdelen kunt u op deze manieren bij ons terecht.

Interessante pagina’s

Warmtewisselaar volvo penta | Airco condensor | Airco radiator

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!