Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Wanneer er een probleem is met de turbolader, zal dit direct duidelijk zijn. Zelfs de grootste leek zal herkennen dat er iets mis is. Wanneer de turbo uitvalt, mist de motor direct een groot gedeelte van zijn vermogen. Hoewel een motor in theorie prima een tijdje door kan met een kapotte turbo, is spoedige reparatie of vervanging natuurlijk wel zo fijn. U kunt ons inschakelen voor alle problemen met de turbolader.

Een diagnose of een nieuwe turbolader bestellen

Wilt u een diagnose uit laten voeren om te kijken of de turbolader te repareren is, dan kunt u uiteraard bij ons terecht. TvN Radiateuren uit Kloetinge zal zorgen voor een zeer snelle diagnose. Is de turbo te repareren, dan kunnen wij dit verzorgen. Mocht blijken dat reparatie niet meer mogelijk is, dan kunt u bij ons een nieuwe turbo bestellen. Van veel turbolader modellen is het nog mogelijk om het originele exemplaar te bestellen. Het kan echter altijd voorkomen dat een bepaald type niet meer geproduceerd wordt en dat het niet lukt om dit exacte model nog te bestellen. Ook dan kan TvN Radiateuren u van dienst zijn. Dankzij een sterk netwerk met wereldwijde partners, kunnen wij u altijd een uitstekende vervanger aanbieden. Wij leveren laders van absolute A-merken. De kwaliteit is vaak nog hoger dan het origineel, terwijl u minder betaalt. Dit is zeer aantrekkelijk en wij leveren deze modellen dan ook vaak in grote aantallen.

Neem contact op met TvN Radiateuren uit Kloetinge voor al uw vragen

Heeft u een vraag over een turbolader of zit u met een probleem waar u niet meer uitkomt? Voor al uw vragen, alsmede advies, het bestellen van nieuwe turbo’s of het plannen van reparatie kunt u bellen naar 0113-216261, een e-mail sturen naar tnv@zeelandnet.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

Interessante pagina’s

Warmtewisselaar boot | Warmtewisselaar volvo penta | Airco condensor

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!