Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Een shell and tube warmtewisselaar, ook bekend als een buizenwarmtewisselaar is een complexe warmtewisselaar die het beste behandeld kan worden door een expert. Moet u werkzaamheden aan een dergelijke wisselaar verrichten en beschikt u niet over de benodigde ervaring, dan kan TvN Radiateuren uit Kloetinge u van dienst zijn.

Shell and tube warmtewisselaar heeft een hoge capaciteit

Een shell and tube warmtewisselaar is een exemplaar met een zeer hoge capaciteit, die kan werken onder extreme omstandigheden. Deze variant wordt ingezet wanneer een reguliere warmtewisselaar met platen niet meer voldoet. In een shell and tube warmtewisselaar worden gassen en vloeistoffen door een stelsel van buizen en een mantel gestuurd. Het systeem kan warmte uitwisselen door de koude vloeistoffen door de buizen te laten lopen en de warmte door de mantel te sturen of vice versa. TvN Radiateuren is een allround specialist op het gebied van radiateuren en koeling. Wij kunnen u van dienst zijn met elke reparatie, revisie of bestelling die u nodig heeft. Heeft u een reparatie of revisie uit te voeren die u niet zelf kunt verzorgen, dan doen onze experts dit snel, vakkundig en tegen scherpe tarieven. Voor het bestellen van onderdelen of complete systemen kunt u, wanneer de originele onderdelen of systemen niet meer leverbaar zijn, ook bij ons terecht voor A-klasse vervangers van gerenommeerde merken en zelfs onze eigen fabricaten.

Voor al uw bestellingen en vragen gaat u naar TvN Radiateuren uit Kloetinge

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met het repareren, reviseren of vervangen van een shell and tube warmtewisselaar? Neem dan contact met ons op. U kunt uw wisselaar telefonisch bestellen via 0113-216261, stuur een e-mail naar tnv@zeelandnet.nl of maak gebruik van het contactformulier. Ook voor al uw vragen kunt u op deze manieren contact met ons opnemen.

Interessante pagina’s

Tractor radiator | Turbolader | Warmtewisselaar boot

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!