Selecteer een pagina

Radiateuren fabriek

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Bent u op zoek naar nieuwe radiateuren fabriek? De kans is zeer groot dat TvN Radiateuren u deze kan leveren. Echter, niet alle radiateuren van de fabriek zijn meer leverbaar. Wanneer het een zeer oud model betreft, kan het zo zijn dat de productie al enige tijd gestopt is. Betekent dit dat u niet meer aan een geschikt model kan komen? Nee, wij kunnen u altijd helpen.

Als de radiateuren fabriek nog wordt gemaakt, kunnen wij er meestal aan komen

Wij beschikken over een zeer omvangrijk internationaal netwerk. Mocht een radiateur van de fabriek nog ergens leverbaar zijn, dan maakt u bij ons de beste kans om hier nog aan te komen. In enkele gevallen hebben wij de benodigde radiateuren van de fabriek zelf nog voorradig, maar zo niet dan kunnen wij kijken of wij deze nog ergens bij een van onze internationale partners kunnen bestellen. Mocht de radiateur van de fabriek die u zoekt niet meer leverbaar zijn, dan kunnen wij u alsnog helpen. Wij leveren namelijk A-kwaliteit radiateuren van gerenommeerde specialisten uit het buitenland. De kans is groot dat u in hun assortiment een geschikt vervangend exemplaar vindt. Vaak zal dit exemplaar aanzienlijk voordeliger zijn en de kwaliteit is in veel gevallen minstens gelijk aan die van de radiateur uit de fabriek.

Eigen fabricaat als ultieme oplossing

Voor echt bijzondere verzoeken kunt u ook een beroep doen op TvN Radiateuren uit Kloetinge, nabij Goes. Wij zijn namelijk in staat om eigen fabricaat te leveren ter vervanging van de radiateur af-fabriek. Bent u benieuwd of dat in uw geval ook mogelijk is, bel ons dan op 0113-216261 en wij helpen u met uw vraag. U kunt ook een e-mail sturen naar tvn@zeelandnet.nl of ons contactformulier gebruiken om uw vraag te stellen.

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!