Selecteer een pagina

Radiateur online

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Bestel uw radiateur gemakkelijk online. TvN Radiateuren uit Kloetinge, nabij Goes, maakt het u eenvoudig. In een tijd waarin zo veel goederen en onderdelen online worden besteld, maken wij dit ook met radiatoren mogelijk. Op onze website kunt u gebruikmaken van onze speciale module die voor u direct de juiste radiateur online vindt.

Een radiateur online met een zeer scherpe prijs

Wanneer u uw radiateur online bij ons bestelt, weet u zeker dat u een bijzonder goede prijs betaalt. Dit dankzij onze sterke partnerschappen met gerenommeerde internationale producenten. Weet u niet direct welke exemplaar u moet hebben? Wij helpen u. U kunt een kenteken van het voertuig of een RAD-code, OEM- of TVN-nummer invoeren. In dat laatste geval betreft het onze eigen fabricaten. Wanneer u deze informatie verstrekt, weet de website direct naar welke radiateur u op zoek bent. Uw radiateur online bestellen, betekent deze zeer snel in huis hebben. Bij het bestellen ziet u direct of de radiateur voorradig is. Zo niet: geen probleem. Wij zullen ons best doen om het artikel zo snel mogelijk weer op voorraad te hebben. In een enkel geval blijkt een radiateur niet meer leverbaar. U heeft dit exemplaar nodig, dus wij zorgen er altijd voor dat u deze krijgt.

Een eigen fabricaat bij bijzondere eisen

Mocht het originele exemplaar namelijk niet meer te koop zijn, dan kunnen wij van dienst zijn met een vervangend exemplaar van een van onze leveranciers. U kunt dan altijd rekenen op A-kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Heeft u een speciaal verzoek, dan is het mogelijk om ons eigen fabricaat te laten maken. Voor maatwerk kunt u uw radiateur online niet bestellen, maar direct contact met ons opnemen op 0113-216261. Wij helpen u graag verder, ook wanneer u een e-mail stuurt naar tvn@zeelandnet.nl of gebruikmaakt van ons contactformulier.

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!