Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Meer nog dan bij de koeling van een auto, is de indirecte koeling boot van essentieel belang. Booteigenaren hebben niet de luxe om van de koers af te wijken om koeling te laten repareren en hebben bovendien vaak geen tijd te verliezen. Sterker nog: wanneer een probleem met de koeling midden op het water optreedt, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de planning.

Een specialist op het gebied van indirecte koeling boot

Wij zijn specialist op het gebied van indirecte koeling van de boot. Deze manier van koelen is vergelijkbaar met die in een auto. Er zijn boten en schepen met directe koeling. Hierbij wordt het vaarwater direct door de motor heen gepompt. Indirecte koeling is een geavanceerd en verfijnd koelsysteem, waarbij het water door een buizenstelsel wordt gekoeld met behulp van een warmtewisselaar. Wordt u geconfronteerd met een defect aan de indirecte koeling van een boot terwijl u aan een boot werkt of deze in onderhoud heeft? Wij zijn uw ervaren en betrouwbare specialist. TvN Radiateuren kan u altijd de benodigde onderdelen leveren tegen bijzonder scherpe prijzen. Vaak kunnen wij dit uit voorraad doen, maar zelfs wanneer de benodigde onderdelen niet bij ons voorradig zijn, kunnen wij deze snel bestellen dankzij ons sterke internationale netwerk.

Neem contact op met TvN Radiateuren uit Kloetinge​ voor advies, bestellen of samenwerken

Heeft u vragen over indirecte koelen van de boot, wilt u onderdelen bestellen of de mogelijkheden tot samenwerken bespreken? Bel TvN Radiateuren uit Kloetinge​ op 0113-216261 en u krijgt direct een specialist aan de lijn. U kunt ook altijd mailen naar tnv@zeelandnet.nl of ons bereiken via het contactformulier voor advies.

Interessante pagina’s

Kachelradiateur | Koeling motor | Oil cooler replacement

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!