Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Een probleem met of defect aan de condensor airco zal direct resulteren in een airconditioning die niet meer werkt. Dit probleem is dan ook vrij eenvoudig te constateren. Wanneer de airco namelijk nog wel lucht blaast, maar niet meer koelt, is het zo goed als een 50/50 kans dat het de condensor of de pomp betreft. Toch kan het zo zijn dat u het exacte probleem niet kunt achterhalen. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen elke condensor airco repareren of vervangen

Voor het laten repareren van een condensor airco in een installatie of een condensor airco in de auto, kunt u bij TvN Radiateuren uit Kloetinge terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise zijn wij in staat om elke condensor te repareren, mocht dit enigszins mogelijk zijn. Veel van uw klanten zullen misschien schrikken wanneer zij horen dat de condensor niet meer werkt en overwegen direct om een nieuwe airco aan te schaffen of – in het geval van de auto – het complete systeem te laten vervangen. Voordat u dit adviseert aan uw klant, kunt u het beste eerst ons een diagnose laten stellen. Waar wij de condensor airco of condensor airco in de auto niet kunnen repareren, kunnen wij deze wel vervangen. Of u ons nu inschakelt voor een reparatie of voor het vervangen van dit onderdeel, u heeft altijd de zekerheid van een zeer scherpe prijs. Dit dankzij ons vakmanschap en het wereldwijde, sterke leveranciersnetwerk van TvN Radiateuren.

Neem contact op met TvN Radiateuren uit Kloetinge

Laat de condensor airco of condensor airco van de auto door ons nakijken wanneer u een probleem vermoedt. Bel 0113-216261 of stuur een e-mail naar tnv@zeelandnet.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier, ook wanneer het vragen of bestellingen betreft.

Interessante pagina’s

Indirecte koeling boot | Kachelradiateur | Koeling motor

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!