Selecteer een pagina

Auto radiator reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Wanneer in uw auto de radiator aan een reparatie toe is, bijvoorbeeld omdat deze lekt, staan wij voor u klaar. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met alle mogelijke soorten en typen radiatoren. Wanneer reparatie geen optie is, leveren we ook nieuwe exemplaren. In veel gevallen blijkt de radiator echter door ons te repareren te zijn. Wij doen dit snel, vakkundig en tegen scherpe tarieven.

Verhelp een auto-radiator die lekt met een professionele reparatie

Als de radiator in uw auto lekt, maakt u bij ons eenvoudig een afspraak voor een reparatie. Of de auto radiator lekt, kunt u eenvoudig zien. Wanneer er na enige tijd stilstaan een plas(je) vocht onder de auto ligt, kan dit wijzen op een lek in de radiator. Ook wanneer tijdens het rijden de temperatuur van uw motor te hoog wordt, kan dit een teken zijn van een lek. Elke reparatie aan de radiateur in uw auto laat u met een gerust hart over aan TvN Radiateuren in Kloetinge, nabij Goes. Wij zijn al jarenlang specialist en hebben ervaring met het repareren van alle soorten autoradiatoren. Wij hebben vrijwel elke auto al eens gezien en kunnen dus snel en vakkundig de reparatie van de radiateur in uw auto uitvoeren. Hierbij profiteert u van scherpe prijzen, service op maat, persoonlijk contact en vakkundig advies. Uw wensen staan bij ons centraal!

Maak een afspraak voor een reparatie van de radiateur in uw auto

Vermoedt u dat de radiator in uw auto lekt en wilt u een afspraak voor een reparatie maken? Wanneer u belt naar 0113-216261 kunnen onze specialisten op korte termijn een afspraak voor u inplannen. Daarnaast zijn wij bereikbaar via tvn@zeelandnet.nl en via het contactformulier, ook voor vragen en vrijblijvend advies over de reparatie van de radiateur in uw auto. Wij zorgen voor originele oplossingen voor uw probleem!

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!