Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

TvN Radiateuren uit Kloetinge is uw nummer één adres voor auto radiator reparatie. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met alle mogelijke soorten en typen radiatoren. Wanneer reparatie geen optie is, kunnen wij u nieuwe exemplaren leveren, maar in veel gevallen blijkt de radiator door ons te repareren te zijn. Wij doen dit snel, vakkundig en tegen scherpe tarieven.

Maak een afspraak voor auto radiator reparatie bij TvN Radiateuren uit Kloetinge

Als de auto radiator lekt, zult u een afspraak moeten maken voor auto radiator reparatie. Of de auto radiator lekt, kunt u eenvoudig zien. Ligt er na enige tijd stilstaan een plas(je) vocht onder de auto, dan kan dit wijzen op een flink lek in de radiator. Wanneer mensen vocht zien, denken zij veelal aan een benzine- of olielek. Dat is mogelijk, maar dit kunt u zien aan de kleur. Koelvloeistof is wanneer het op de grond ligt helder van kleur. Wanneer tijdens het rijden de temperatuur van uw motor te hoog wordt, kan dit ook een teken zijn dat de auto radiator lekt, of dat er een ander probleem speelt met de koelinstallatie. Elke auto radiator reparatie kunt u met een gerust hart aan TvN Radiateuren overlaten. Wij zijn al jarenlang een specialist en zijn ervaren met het repareren van alle soorten radiatoren. Wij hebben vrijwel elke auto al eens gezien en kunnen dus snel en vakkundig uw auto radiator reparatie uitvoeren tegen scherpe prijzen.

Al jarenlang een ervaren specialist

Vermoedt u dat uw radiator lekt of heeft u om een andere reden behoefte aan auto radiator reparatie? Wanneer u nu belt naar 0113-216261 kunnen wij op korte termijn een afspraak voor u inplannen. Mailen naar tnv@zeelandnet.nl of ons contactformulier invullen, kan uiteraard ook. TvN Radiateuren neemt dan snel contact met u op. U kunt ons ook altijd bereiken voor vrijblijvend advies.

Interessante pagina’s

Auto radiator shop | Condensor airco | Indirecte koeling boot

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!