Selecteer een pagina

Auto radiateur reparatie

N

Check en reparatie na aanrijding

N

Wereldwijd netwerk van A-merken

N

Riante voorraad radiatoren

Auto radiateur reparatie is cruciaal wanneer de radiateur beschadigd is of zelfs helemaal niet meer werkt. De radiateur is namelijk een essentieel onderdeel van het koelsysteem van de auto. Elke auto die watergekoeld is (dit zijn vrijwel alle moderne auto’s) heeft zo’n onderdeel. U herkent de radiateur eenvoudig: dit is namelijk het lamelvormige grote oppervlak achter de grille van uw auto. Hier stroomt tijdens het rijden lucht doorheen die vloeistof in de lamellen koelt. De gekoelde vloeistof wordt gebruikt om de motor te koelen.

Auto radiateur reparatie is absoluut noodzakelijk bij een kapotte radiateur; laat de uwe repareren bij TvN Radiateuren uit Kloetinge

Wanneer auto radiateur reparatie niet wordt uitgevoerd, en men dus door blijft rijden met een slechte of niet functionerende radiateur, dan zal de motor oververhit raken, met grote en mogelijk zelfs catastrofale schade ten gevolg. Merkt u tijdens het rijden dat de temperatuur van de motor te hoog oploopt, dan kan dit wijzen op een defect aan de radiateur. Bel in dat geval TvN Radiateuren om de auto te laten controleren en een mogelijk defect te laten verhelpen.

Een zeer kwetsbaar onderdeel bij onder andere aanrijdingen

Omdat de radiateur zich aan de voorkant van de auto bevindt, is dit een kwetsbaar onderdeel. Het is één van de eerste onderdelen die beschadigd raken bij bijvoorbeeld een aanrijding. Na een aanrijding is het daarom altijd aan te raden om de radiateur te controleren en auto radiateur reparatie uit te laten voeren om er zo voor te zorgen dat uw motor goed gekoeld kan worden. U kunt bij TvN Radiateuren uit Kloetinge terecht voor uw Auto radiateur reparatie. Wij kunnen elke radiateur repareren of indien nodig vervangen. Bel naar 0113-216261 voor het maken van een afspraak en wij helpen u snel verder. U kunt ook een e-mail sturen naar tnv@zeelandnet.nl of het contactformulier gebruiken.

Interessante pagina’s

Auto radiator | Auto radiator reparatie | Auto radiator shop

Vrijblijvend advies?

Vraag het aan onze specialisten!

BEL 0113 – 216261

Of laat u terugbellen!

STUUR EEN E-MAIL

Wij beantwoorden u z.s.m!